Home » Actualitat » Expedient per opinions sobre el programa MACA
Expedient per opinions sobre el programa MACA

Expedient per opinions sobre el programa MACA

Pregunta realitzada pel Dr. Pere Maria Domingo i Salvany a l’assemblea de compromissaris de 16/12/14

Benvolgut President,
Sóc en Pere Maria Domingo i Salvany, col·legiat 37.086, i treballo com a metge de capçalera a l’ABS Sant Rafael de Barcelona.
Us agrairia que el text d’aquesta breu pregunta s’inclogués textualment a l’acta de l’Assemblea, motiu pel qual la llegeixo literalment i us en faig arribar una còpia.
Vaig ser format com a metge referent del meu entre de salut pel programa d’atenció a la cronicitat avançada (MACA) i ara fa unes setmanes vaig llegir a la revista del COMB els vostres comentaris sobre aquesta iniciativa.
Interessat sobre el tema, vaig cercar la notícia del diari ABC que allà s’esmenta i, en comentar-la amb altres metges i metgesses, em vaig assabentar que el nostre Col·legi va plantejar-se l’obertura d’un expedient disciplinari, finalment no reeixit, als facultatius les opinions de les quals es recullen en aquesta notícia.
En una institució tan profundament democràtica com és el COMB, entenc que el motiu d’aquesta proposta d’expedient no pot ésser una voluntat de coartar la llibertat d’expressió dels col·legiats sinó una altra motivació que no acabo de capir.
És per resoldre aquest dubte que us pregaria que m’aclaríssiu quina ha estat la intervenció del Col·legi en aquest cas i, ensems, quines han estat les raons per plantejar un expedient disciplinari a uns companys i companyes que no conec personalment.
Agraeixo d’antuvi la vostra amable resposta.
Atentament,
Pere Domingo i Salvany, col·legiat 37.086.

El president va esclarir que l’expedient informatiu és el mecanisme que utilitza l’administració per investigar uns fets, i que no té intrinsecament finalitat sancionadora.

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines