Home » Actualitat » Poca transparència en l’execució del pressupost del COMB
Poca transparència en l’execució del pressupost del COMB

Poca transparència en l’execució del pressupost del COMB

Un grup de compromissaris vàrem adreçar la següent carta al President el 15 d’octubre de 2014

Benvolgut Dr. Padrós,

Hem conegut amb tristesa per un parell d’articles apareguts recentment a El Pais que Carles Manté va cobrar del COMB 90.000 € per un assessorament sobre la Pòlissa de Responsabilitat Civil i el pargament de 2 M d´€ de l’Hospital de Sant Pau al COMB per l’affer de can Masdeu.

Ens preocupa que els diaris tinguin més informació que els mateixos compromissaris, especialment en uns temes que van ser expressament preguntats en una reunió amb el tresorer . Malauradament no ens va oferir la informació que demanàvem amparant-se en la Llei de Protecció de Dades.

Entenem que en ambdós casos aquesta llei no impedeix que la junta ens faciliti aquesta informació. No som uns tercers, sinó part del mateix COMB, no preguntem sobre temes sensibles (religió, afiliació política, sindical, etc..) sinó que preguntem sobre assumptes que ens competent per a poder exercir degudament la nostra funció de control de la junta en consideració als metges que ens han elegit.

Per aquest motiu li demanem que ens faciliti tota la informació documental sobre aquests dos afers.

Per altra banda ens agradaria poder aprovar l’execució del pressupost de l’exercici 2014 i el pressupost de l’exercici 2015. Per aquest motiu li demanem que en la propera junta millori el seu nivell de transparència i ens faciliti tota la informació que els demanem sobre les persones i les empreses que contracta el COMB.

Cordialment

La carta va ser objecte d’una resposta per escrit de president on assenyalava que la informació no feia referencia al COMB sinó al Grup MED. Justificava la contractació del Dr. Manté per la selva experiència en el risc de la responsabilitat professional i el pagament de la Fundació de Sant Pau era en compensació perquè el Grup MED Coroporatiu SAU renuncies al seu dret de compra de l’immoble.

Malauradament en el pressupost 2015 la junta s’ha seguit negant a informar sobre quins són els beneficiaris dels pagaments del COMB.

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines