Home » Noticies » Ens privats participaran en el pla de Salut de vendre dades sanitàries
Ens privats participaran en el pla de Salut de vendre dades sanitàries

Ens privats participaran en el pla de Salut de vendre dades sanitàries

El Pais. 19/2/2015. Prou feines 20 dies després que Salut confirmés que, en comptes d’externalitzar la gestió de l’anomenat big data sanitari, com es preveia al principi, seria el mateix departament qui assumiria tot el control del VISC+, l’Agència de Qualitat i Avaluacions Sanitàries de Catalunya (AQuAS), encarregada d’impulsar el pla, va tornar a desdir-se’n i va revelar ahir que sí que entrarà capital privat en el projecte. Antoni Trilla, president del consell de direcció de l’AQuAS i vocal de la junta de govern del COMB, va assegurar que no sap quant durarà el període “transitori”, però va advertir que “el més prudent és anar a la part pública de la investigació i revisar els interrogants que feien qüestionar el pla”. Per accedir a l’article clica aqui.

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines