Home » Notes de Premsa » Presentació de la web COMBTU.CAT
Presentació de la web COMBTU.CAT

Presentació de la web COMBTU.CAT

El grup Metges i Metgesses COMB TU acaba de publicar la seva web http://www.combtu.cat/ És u espai per difondre les línies de treball que esta portant el grup. Aquestes es basen en temes d’interès professional i d’actualitat a l’atenció sanitària catalana. El grup aporta el seu punt de vista i mostra les accions empreses per a millorar el sistema de salut públic i privat en benefici del pacient. El grup COMB TUD desitja que la web es transformi també en la via de comunicació amb la resta de metges de la província de Barcelona. El Grup Metges i Metgesses COMB TU ocupa el 41% dels compromissaris de l’Assemblea del COMB, és present a totes les juntes comarcals del COMB i compta amb la presidència de les juntes comarcals del Baix Llobregat, Anoia i Vallés Occidental.

Per més informació contactar amb el email metgesimetgesses@gmail.com

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines