Home » Notes de Premsa » Valoracions de COMB TU a la nota publicada pel COMB en relació a que El Comitè de Delegats Mèdics de l’Hospital Clínic sol·licita l’empara del COMB pel tractament rebut al Parlament.
Valoracions de COMB TU a la nota publicada pel COMB en relació a que El Comitè de Delegats Mèdics de l’Hospital Clínic sol·licita l’empara del COMB pel tractament rebut al Parlament.

Valoracions de COMB TU a la nota publicada pel COMB en relació a que El Comitè de Delegats Mèdics de l’Hospital Clínic sol·licita l’empara del COMB pel tractament rebut al Parlament.

.- En relació al text del document adjunt titulat Document dels Representants dels Metges de l’Hospital Clínic Lliurat a la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona, aclarir que la resolució del Parlament de 27 de setembre de 2013, que citen, diu literalment: “13. El Parlament de Catalunya insta el Govern a iniciar el procés per a dotar de personalitat jurídica l’Hospital Clínic de Barcelona com a ens públic de la Generalitat i la Universitat de Barcelona, i garantir la presència del coneixement clínic en els òrgans de govern i de direcció de l’Hospital”. Afirmació que compartim plenament. En cap lloc d’aquesta resolució s’aprova que l’Associació Coneixement Clínic formi part del govern de l’Hospital Clínic.

.- Som ferms partidaris de que els professionals mèdics i d’infermeria de forma transparent i democràtica participin en els òrgans de govern de les institucions sanitàries. Aquest és un dels punts essencials del nostre programa electoral.

.- No tenim cap informació sobre la mencionada Associació del Coneixement Clínic que apareix en el document. Entenem que és una associació professional, i com a tal privada que desitja formar part de la propietat de l’Hospital Clínic. Nosaltres no considerem adequat prendre aquesta mesura ja que desitgem que l’Hospital Clínic sigui totalment públic. La participació del coneixement clínic en el govern de la institució és possible sense necessitat de formar part de la propietat.

.- El sistema sanitari públic és propietat dels ciutadans i els parlamentaris en son els seus representants. Per aquest motiu tenim un total respecte a les valoracions que fan sobre el sistema sanitari així com a les decisions que pren el parlament.

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines