Home » Noticies » El Col·legi de Metges rescata el pla de Boi Ruiz de desmembrar l’ICS
El Col·legi de Metges rescata el pla de Boi Ruiz de desmembrar l’ICS

El Col·legi de Metges rescata el pla de Boi Ruiz de desmembrar l’ICS

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha rescatat una de les propostes sanitàries més controvertides d’aquesta legislatura: el desmembrament del vaixell almirall de la sanitat pública, l’Institut Català de la Salut (ICS), que gestiona vuit grans hospitals i més de 280 centres d’atenció primària (CAP). En un document de propostes per “millorar” l’ICS, el COMB fa seus els suggeriments que ja recollia un document del Departament de Salut, dirigit per Boi Ruiz, de 2011 i un altre de 2012 de la consultora PriceWaterHouse Cooper de trossejar el gran ens públic en empreses més petites obertes al capital privat. Per llegir més clica aqui

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines