Home » Noticies » Detingut l’antic responsable de les eleccions del COMB
Detingut l’antic responsable de les eleccions del COMB

Detingut l’antic responsable de les eleccions del COMB

El Pais. 21 octubre 2015. El tresorer de CDC va arribar al partit procedent del Col·legi de Metges de Barcelona, on va ocupar un càrrec directiu en una entitat propietària d’un extens hòlding de 15 empreses amb interessos en el sector immobiliari, les assegurances, les finances i els viatges, entre d’altres. Les relacions entre Convergència i el negoci sanitari tenen, també en el reclutament de quadres, una llarga trajectòria. LLegir la noticia

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines