Home » Noticies » El Col·legi de Metges avala el pla de Boi Ruiz per reformar l’ICS
El Col·legi de Metges avala el pla de Boi Ruiz per reformar l’ICS

El Col·legi de Metges avala el pla de Boi Ruiz per reformar l’ICS

El Pais 27 Octubre. El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) ha donat el seu aval al pla del conseller de Salut, Boi Ruiz, per reformar l’Institut Català de la Salut (ICS), la principal empresa pública sanitària de Catalunya. Encara que ha rebaixat la seva proposta inicial de trossejar l’ICS en empreses més petites obertes al capital privat, el COMB sí que ha donat suport al nou i controvertit model de gestió de l’atenció primària, que ja s’està desplegant en alguns ambulatoris. Aquestes noves unitats de gestió de l’atenció primària, anomenades UGAP, han posat en alerta alguns metges, que veuen com es fiscalitza la seva feina per aconseguir objectius econòmics. LLegir l’article a El Pais

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines