Home » Noticies » Carles Manté va cobrar durant 4 anys d’un hospital públic sense treballar-hi
Carles Manté va cobrar durant 4 anys d’un hospital públic sense treballar-hi

Carles Manté va cobrar durant 4 anys d’un hospital públic sense treballar-hi

El principal client de Manté va ser l’empresa municipal de Reus Innova, a la qual CCM va facturar durant aquells anys un total de 840.000 euros. La segona principal font d’ingressos de la consultora va ser l’empresa d’assegurances del Col·legi de Metges de Barcelona, Medicorasse, amb 180.000 euros. Les altres entitats a les quals CCM va facturar consultories són la fundació de CatalunyaCaixa (84.000 euros), el Consorci de Salut de Catalunya (CSC, 6.000 euros) i el Servei Aranès de la Salut (18.000). El Pais 3/12/2015, per llegir l’article clica aqui 

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines