Home » Noticies » La candidatura alternativa del Col·legi de Metges acusa l’oficial d’irregularitats en el vot per correu
La candidatura alternativa del Col·legi de Metges acusa l’oficial d’irregularitats en el vot per correu
Pla mig del president del Col·legi de Metges de Tarragona, el doctor Fernando Vizcarro (en primer terme), i del secretari de la corporació, el doctor Frederic Mallol, en roda de premsa el 16 de març de 2016. (Horitzontal)

La candidatura alternativa del Col·legi de Metges acusa l’oficial d’irregularitats en el vot per correu

La candidatura alternativa que concorre a les eleccions al Col·legi de Metges de Tarragona, que tindran lloc al maig, ha acusat l’oficial, encapçalada per l’actual president, Fernando Vizcarro, d’irregularitats en el vot per correu per usar-lo en el seu interès. El cap de cartell de la candidtura alternativa, Sergi Boada, ha afirmat a Tarragona21 que les pràctiques “han estat denunciades a la Junta electoral”. Tarragona21 21/4/2016 Per llegir més clica aqui

Gràcies !!! per compartir...Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookShare on TumblrShare on StumbleUpon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Aneu a la barra d'eines