Home » Qui som

Qui som

Conjunt de metgesses i metges vincultas a l’associació professional DESPERTEM.CAT. Tenim per objectiu contribuiar a millorar la sanitat catalana a partir del professionalisme mèdic.

joan
Joan Gené
Nascut el 1955, doctor en medicina, especialista en Medicina de Família i Comunitària, actualment realitza activitat assistencial a l’ICS-CAPSBE i és Professor associat del Departament de Salut Pública de la Universitat de Barcelona i editor associat de la Revista Atención Primaria. És membre del Observatori OMS sobre Polítiques de Salut i Serveis sanitàris. Ha participat en diversos projectes de la Unió Europea, de l’Organització Mundial de la Salut i del Banc Mundial. Ha estat membre de les juntes gestores que van fundar les Societats de Medicina de Família a Catalunya (President de CAMFiC), Espanya (SEMFyC) i Europa (WONCA Europa) i ha exercit com director de l’Equip d’Atenció Primària de Castelldefels i de la Divisió d’Atenció Primària de l‘Institut Català de la Salut. És membre corresponent de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i ha rebut el premi a l’excel·lència professional del COMB. És compromissari del COMB.

ramon
Ramon Sarrias
Metge de família i emprenedor. Doctor en Medicina i màster en Gerontologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Membre de múltiples societats científiques catalanes entre les quals la CAMFIC. Ha estat membre de la Junta de Govern del COMB. Actualment exercint com a metge assistencial al Baix LLobregat. És compromissari del COMB.

isabel
Isabel Giralt
Metgessa màster en acupuntura per la UB. Vocal de la secció de metges acupuntors del COMB . Directora del centre de medicina natural i acupuntura ENERGIMED. Unitat d’ Acupuntura a Salut de la Dona Institut Universitari Dexeus. Directora del Màster en Acupuntura de la Universitat de Lleida. Secretària de la ONG Acupuntura pel món. Editora associada de la Revista Internacional de Acupuntura de la Editorial Elsevier. És compromissaria del COMB.

inmaculada
Immaculada Clarà
Especialista en Pediatria. Ha estat Adjunta de Pediatria a l’Hospital Sant Jaume de Calella, pediatra de l’ABS Badalona. Actualment a CAP Sabadell Centre. He format part de la Junta Clínica de l’ICS a la SAP Sabadell i a la DAP Metropolitana Nord. Ha participat com a Compromissària a l’Assemblea del COMB.És membre de la junta comarcal del Vallés Occidental.

nuriafernandez
Núria Fernandez Coca
Metgessa especialista en angiologia i cirurgia vascular. Membre numerària de la SEAV. Exerceix activitat professional com a metgessa especialista a l’Hospital Vall d’Hebron, cirurgiana consultora externa de l’Hospital Plató i CIMA, entre d’altres. Cap de servei del Centre Sant Feliu Salut. Membre de la Junta del COMB Baix Llobregat. És compromissaria del COMB.

andreu
Andreu Martín Sánchez
Especialista en Medicina de Família i Comunitària Diplomat en Sanitat i en Economia de la Salut i Gestió de Serveis Sanitaris Diplomat en Gestió Hospitalària Ex president de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial. Ex vocal de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Soci de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. Ha ocupat diversos càrrecs directius a l’ICS, com a director d’Equip d’Atenció. Primària, Director de SAP i Gerent Territorial Actualment exercint com a metge de família al CAP Vinyets de Sant Boi de Llobregat. És compromissari i president de la junta comarcal del Baix LLobregat.

blanca
Blanca de Gispert
Especialista en Medicina familiar i comunitària. Exerceix com a metgessa de família a Barcelona. Màster en Medicina tropical i salut internacional per la UB. Membre de la CAMFiC, del FOCAP (Fòrum Català d’Atenció Pimària) i de la Plataforma per una atenció sanitària universal a Catalunya. ÉS compromissaria del COMB.

cesar
César Romero Menor
Especialista en cardiologia amb titol de cardioleg europeu 2001. Cap de servei de cardiologia del Parc Sanitari Sant Joan de Deu Sant Boi. Membre actiu de la Societat Catalana de Cardiologia i de la Societat Catalana de Cirurgia Cardíaca i de la Societat Española i Europea de Cardiologia. És compromissari del COMB.

david
David Arribas
Especialista en Medicina familiar i comunitària. Exerceix com a metge de família a Premià de Mar. President del sector Primària ICS de Metges de Catalunya. És compromissari del COMB.

gisela
Gisela Egido
Metge i emprenedora. Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Anestesiologia i Terapèutica del Dolor al Hospital Universitari Vall d’Hebron. Actualment metge adjunta del Consorci Sanitari de Terrassa. És compromissaria del COMB.

esther
Ester Moga
Metgessa especialista en Immunologia. Doctora en Medicina i Cirurgia pel departament de Medicina de la UAB. Experiència professional com a Assessora Mèdica a l’Industria Farmacèutica i posteriorment Contracte “Rio Hortega” de formació investigadora pel FIS (Fondo de Investigación Sanitaria)/ISCIII (Instituto de Salud Carlos III). Actualment metgessa especialista al Servei d’Immunologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.És compromissaria del COMB.

emili
Emili Zaonero
Metge especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu. Exerceix en el servei de cirurgia general de l’hospital Vall d’Hebron UCSI, hospital Pere Virgili. Màster en Psicologia i medicina de Trànsit. Director mèdic del Centre Mèdic Cerdà. Membre de la junta directiva, Asecemp i delegat a Catalunya. Compromissari del COMB.

anna
Anna Ruano
Resident de Ginecologia i Obstetrícia a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Ha fet de representant d’estudiants al Consell d’Estudis i Junta de Facultat i al Claustre de la UB.És compromissaria del COMB.

navarro
Josep Maria Navarro
Especialista en Bioquímica i en Anàlisis Clíniques, cap de Servei del Laboratori Bon Pastor (ICS) i prèviament d’altres laboratoris de l’ICS. És autor de 8 llibres i membre de la Fundació Catalana pel control de Qualitat dels Laboratoris Clínics i membre dels comitès de Control de Qualitat del Laboratori, del Comitè d’Informàtica i Robòtica i Telemàtica i d’automatizació de la Societat Espanyola de Química Clínica i Patologia Molecular, així com de la American Associaation for Clinical Chemistry. És compromissari del COMB.

frank
Frank Palacios
Metge especialista en medicina de Família, ABS Progrés-Raval Badalona. Cursant el Màster d’Atenció inicial en Urgències-Emergències per la UB – COMB.És compromissari del COMB.

nuriapuigbo
Núria Puigbo
Especialista en Medicina familiar i comunitària. Exerceix com a metgessa de família a Sant Adrià de Besòs. Màster en Medicina tropical i salut internacional per la UB. És compromissaria del COMB.

amadeu
Amadeu Morera
Especialista en Ginecologia i Obstetrícia, treballa al Centre Mèdic Augusta, és membre de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia i de la Societat Espanyola de Fertilitat.És compromissari del COMB.

Aneu a la barra d'eines